Околности

Да направим Коледа вълшебна!

http://www.vbox7.com/play:69cef72c

На Коледа стават чудеса.
А ТАКА ЛИ Е..?
От нас ли зависи или от Съдбата?

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ.Защото ние можем да сме причината те да се случат!

Това е истотията на един благороден човек отец Иван от с.Нови хан, който само за две години успява да построи масивно разширение към приюта "Св.Николай" при храм "Св.Троица".С голямата морална и материална подкрепа на главният архитект на София арх.Петър Диков, който безвъзмездно прави проекта и всички необходими чертжи и документи за озаконяването му.

В приюта живеят около 110 деца, юноши, девойки и майки с новородените си бебенца.На всички тях им е даден шанс да продължат напред, но им трябва и нашата подкрепа за да могат да се отворят вратите на надеждата за тях, трябва им онова познато чувство в нашите деца ОБИЧ за да могат да повярват че живота не е даденост, а е необходимост за да разберем колко е прекрасен, трябва им топлина за да не се чувстват самотни...

Стотици са хората

Super КОНКУРС за супер активни в ... Рударци!

Екипът ни поздрави специално потребителя с пореден номер 200 ! Наградата е един месец безплатен интернет и за наша изненада, наградате бе приета с уговорка да я предоставим на някой, който наистина се нуждае и заслужава. Благодарим за жеста и решихме да предоставим тази награда след един месец на победлителя в

КОНКУРС ЗА НАЙ-ИНТЕРЕСНА ПУБЛИКАЦИЯ

Заповядайте на Рожден ден на сайта на Кладница

На Рожден ден - станахме на годинка -

Хайде на купон! КУПОНЪТ е на площада в село КЛАДНИЦА събота 20ти Юни от 19 часа!

квартал Църква със свой сайт

 

От преди няколко дни квартал Църква (Даскалово) имат свой сайт. Доста поработихме над него, но всеки коментар ще ни е от полза. Те също имат интернет камера ... къде е ... ще разберете на сайта. Все още няма нищо във форума, но оставяме това на потребителите му.

ИЗГУБЕНА МЪЖКА БЯЛА БУЛОНКА - ДАВАМ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!

ИЗГУБЕНА МЪЖКА БЯЛА БУЛОНКА - ДАВАМ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ! -

ИЗГУБЕНА МЪЖКА БЯЛА БУЛОНКА подстригана с кичур на опашката - на 16.05. събота в района на Горно Драгичево-вилната част.Има кожена каишка с метални плочки.

ПРЕДЛАГАМ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ 200ЛВ.!!!

тел.0888807911

0888461467

0888311048

По пътя за хижа "Върбица"

По пътя за хижата се минава през много красива местност, но за съжаление някои са започнали да изхвърлят там строителни отпадъци. А самата хижа се охранява и не се използва по предназначение, Такава хубава сграда в такава хубава местност се руши!

Параклиса "Свети Георги"

Тази черква е строена през 14-ти век и е една от най старите в България. Обявена е за паметник на културата.

Пещерата "Духлата" - подземни красоти....

Отдих, туризъм и туристически обекти около Перник

Община Перник обхваща Пернишката котловина по горното поречие на р. Струма, част от Национален парк “Витоша” и ботаническия резерват “Острица”. В прилежащите й планини са изградени туристически хижи и заслони, курортен център с минерална вода в с. Рударци и язовири в селата Ярджиловци, Мещица, Студена и Боснек.

Разпространи съдържание