Спорт

Футбол

Утре (неделя) от 10:30ч. започва мача на децата а от 18:00ч. играят мъжете. Ще бъде един хубав слънчев ден. Ще има и скара-бира на стадиона и няма да е лошо да дойдете повечко :)

Водолази с камери заснеха “Студена”

Водолази с камери заснеха “Студена”. Екипът е слязъл на дълбочина 38 метра под водното ниво, за да направи оглед на състоянието на водната кула и водовземния тунел на язовира. Обследването на стената на питейния водоизточник на Перник предшества планираната рехабилитация на язовирната стена и прилежащите й съоръжения.

ПРОГРАМА - ЗАПАДНА "А" ОФГ ЕСЕН 2011

П Р О Г Р А М А

ЗАПАДНА "А" ОФГ - ЕСЕН 2011 г.

 

Детския отбор на ФК "Студена" започва подготовка за новия сезон 2011/2012

Първата тренировка за новия сезон на децата от ФК "Студена" ще се проведе на 30 август (вторник) от 09:30 часа. Още в началото на подготовката си те ще участват на турнир организиран от ОС на БФС и Асоциацията на българските футболисти. 

Скромния пикник на ФК"Студена"

Турнир 11.06.2011г.

Футболен турнир в памет на Бойко Милушев

Десетки любители на футбола се събраха на игрището в село Студена, за да почетат паметта на Бойко Милушев.

Повече от четири часа продължи футболният турнир, организиран от ФК "Студена", който се игра едновременно на четири футболни врати.

Гости на събитието бяха и областният управител на Перник Иво Петров, както и зам. областният управител Георги Шарлачки.

Детския отбор на ФК "Студена" победи отбора на ФК "Кюстендил"

Детският отбор на ФК "Студена" постигна победа срещу отбора на ФК "Кюстендил" с 3:1. Срещата започна с домакински натиск и по-добра игра на отбора на ФК "Студена". Все пак отбора от Кюстендил се защитаваше успешно и дори достигна до една контраатака в 20 мин., но последвалия удара беше отразен от вратаря на домакините Николай Корчев.

Разпространи съдържание