Писма

etter life:</p> <p>farmers hard feelings

<p>Qinghai News Network Editor's note: Danger from the ancient city of bell Drum, post-modernist strong <a href="http://www.passdress.net/"><font color="#0000ff">Evening dresses 2012</font></a> administrative office group, ; get the dregs of rural tourism, everywhere highlight the Energy Smart technology elements of the New Village.

Confirmation for Бюлетин на село Студена from Студена - Изворът на Витоша

Потребител на сайта ни изпрати много уместна забележка. Става въпрос за родния ни език и за превода на сайта. Най-сърдечно му благодарим, а по-долу цитираме неговия емайл(без да издаваме самоличността му). В момента работим по отправената забележка и се надяваме да бъде коригирана. Ще сме благодарни за всяко едно писмо, с което ни помагате този сайт да стане по-разбираем и достъпен до студенци и до хората които обичат и се интересуват от Студена!

Ето и писмото:

Уважаеми юнаци!Доста дълго съм ходил на училище и знам езици но английският не е сред тях.Не го харесвам!Моля,за да се разбираме,да общуваме на български или на немски ако Ви харесва повиче!Влюбен съм в селото!От година и нещо имам

Язовирната стена ... язовира ... я какво открих в сайта на Църква

Силвия ГРИГОРОВА, "Съперник", 116/24.06.2009 Проектът за рехабилитация на стената на язовир "Студена" е един от четирите проекта, които ще получат финансиране от Международната банка за възстановяване и развитие. Това стана ясно вчера на пресконференция във "В и К".

Така започва блог записа в сайта на Църква ето ТУК

Разпространи съдържание