Галерии

Честита Пролет

Вчера (22.03.2012) се проведе тържество по случай идването на пролетта. Събитието  беше на сцената до читалището и присъстваха над 250 човека, доста повече от очакваното, но впредвид тежката зима всеки беше излязъл на хубавото време на въздух и да се наслади на изпълненията на Петя Пепова и талантливите ученици от ОУ "Васил Левски" под ръководството на Лидия Масларска. Проведе се конкурс "Мис Пролет", изпълнения на първолаци, танцова група "Жълтурчетата" и томбола със символични награди. Късно вечерта страстите нажежиха оркестър "Ергенска Мъка", но студеното време накара по голямата част от присъстващите да се приберат на топло. Все пак имаше и доста купонджии, останали на студа да играят хоро и да се забавляват с изпълненията на оркестъра и на гласовитата Милана. Инициятивата беше на кмета на с.Студена Красимир Христов и беше едно успешно раздвижване в селото след дългата зима, хубаво ще бъде по често да има такива сбирки!

От името на всички присъстващи искренно благодарим на спонсорите, благодарение на които тържеството се състоя:

Елеонора Стефанова

Росица Кирилова

Борис Масларски

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Г-ЖА ЕЛЗА ЛЮБЕНОВА

Много здраве, щастие, радост и творчески успехи!!!

 

                                 От колегите и учениците на ОУ"Васил Левски"


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОСПОДИН МАРТИН ИВАНОВ!

ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ МУ ЧЕСТИТЯТ РОЖДЕНИЯ ДЕН С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА КРЕПКО ЗДРАВЕ И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ , УСПЕХИ В ЛИЧНИЯ И ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ЖИВОТ И НЕСЕКВАЩ СПОРТЕН УСТРЕМ !                                                                            

                                                                     ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!   

 

 

Малко да разкършим! :D

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

                     

                           Бъди жена благословена

                                  с любов и нежност надарена

                                 с усмивка вечно озарена

                                 и с много радост наградена!

 

Студена - Маниш, 21.03.2010г.

Честит 8-ми март

Ако пожелаеш нещо много силно, можеш да го постигнеш! Вероятно ще ти е нужно търпение, много усилия, истинска борба - но всичко може да бъде постигнато! Поеми риска да мечтаеш! Поеми риска да работиш лудо за мечтите си!

Mc Donald's

  • Mc Donald's e mnogo krasiv interesnen! Mnogo pati sam hodila i nesmqta da spiram. Haresva mi ne samo kak izglejda no i hranata koqto hpvame. Nadqvam se tezi koite iskat da otidat da probvat mnogo hrani i napitki. Az i drugite mi priqtelki ot kukurqche se nadqvame da vi hareva. PRIQTNO ISKARVANE!!!