Възрастни

Силният дъжд не спря веселбата в Студена

Хайде да видим най-хубавите снимки и клипчета от събора! Кукурячетата пак развеселиха гостите и малко се понамокриха, но така на цялото село ще му върви по вода! Имаше и скара бира, а в Рали-то купона не спря!

Георги Вучков - През 2010г се навършват 80 години от рождението му.

ГЕОРГИ ВУЧКОВ             
 /1930 – 2004/        

   Роден на 8 февруари 1930 г. в с.Студена, област Перник.
   През 1948 г. завършва строителен техникум “Христо Ботев” – София. Учи в Народното военно-въздушно училище – Враждебна. Следва във ВИФ и СУ “Св. Климент Охридски” - българска филология. Работи като изструктор и треньор по лека атлетика и дисциплина ”овчарски скок” във физкулт. д-ва”ЦДНА” и ”Славия”/1954/ ; треньор в БСФС Перник – ”Металург” и в ”Миньор” до /1970/, учител по физкултура в Перник - V гимназия, Минен техникум, Техникум по облекло, XI основно училище и в село Слишовци, Трънско до

Една история за язовира...

Само на 30 км от София на брега на язовира е скътана резиденция "Студена". Когато трябва да получат съвети как да се държат в обществото, когато трябва да съберат областните управители, за да им влеят ум и разум, или просто когато трябва да си починат сред природата с пушка в ръка, царедворците отиват в "Студена".

Асен Масларски и Милица Божинова - Великден

Поздрав за великден от един истински студенец.

 

Асен Масларски - Есен е

Тази песен

е с музиката на: Асен Масларски стихове: Станислав Симеонов - Шушо Клипчето е дело на "Вариант 6".

Разпространи съдържание