Мнения

Транспорт

За Пореден Път Няма Маршрутка  №18 Студена Перник в 20:30 часа.  на 04.02.2016год. Каква е тази безодговорност. Само гледат как да си преберат повече пари в джоба .

Транспорт

Защо за пореден път няма маршрутка 18 Студена Перник в 20:30 часа не е за първи път има хора който разчитат на този превоз някой трябва да вземе мерки да се спазва разписанието това е безобразие 

Непочистеното Село Студена

 

Положението в селото е трагично, както между другото и в другите села на пернишката община, а и в самият град Перник.

Репортер на perunik.com се увери, че в градове като Радомир, Дупница и София проблем със снегопочистването просто не съществува! Улиците са почистени до асфалт и автомобилите се движат по тях без проблеми!

Наводнена улица от недосвършената Е79 !!!

Поради глупоста и постоянното пиянство на един заселник от майната си,вече 5-та година се руши улица която винаги е била здрава и без асфалт! Моля новият кмет да обърне внимание на улицата при Мандрата ида се отвори шахтата за оттичащата се вода от Е79.Благодаря !!!

Пощата в Студена с работно време „тука има тука нема“

През ден работи пощата в село Студена. С новото работно време, населеното място с 2 000 жители остава по два дни в седмицата – вторник и четвъртък без пощенски услуги.

Потребител 500 в сайта на Студена е факт!

Студенци, Вашият сайт е с едни от най-активните потребители и най-будни жители! Благодарение на Вашата активност в момента в целия пернишки регион почти всички села имат свой сайт и място за свободно изказване на мнения. Една от мечтите ми се сбъдна в този сайт - станах почти само читател и много по-малко писател!

Кой казва че не сме варвари?

Варвари сме и то какви!

Към децата си,към внуците,към поколенията след тях ако въобще ще има такива,

защото я караме СЛЕД НАС И ПОТОП!

Конкурс за герб на Студена

   Да ни е честита новата кариера!

За мафията и държавата много пари!

За София -реки от бетон!

За община Перник-дивиденти!

За Студена и нейните спокойни жители

    -прах

    -обезводняване

    -разбити пътища

    -счупени стъкла

Какво става с Иветка?

Само един коментар има! Добре ли е тя? Операцията мина ли или предстои? Освен парите събрани от кутията, събраха ли се и останалите пари?

За произвола в транспорта за Студена

Сайтът "За Перник" публикува днес писмото на г-жа Андреева, която както всички нас е пострадала от транспортната фирма обслужваща линиите 18 и 33. Не веднъж съм писала по темата, но явно произвола продължава...  Сега се налага пътниците от кв.

Разпространи съдържание