Блог Juji

Зимна Студена..

Рехабилитация на язовирната стена

До края на март 2012г, трябва да бъде сключен договор за рехабилитация на язовир Студена. Две чуждестранни фирми от Германия и Италия са проявили интерс към проекта, кой ще бъде с пари от Световната банка.

Румънски автобус горя край Студена

Между 20.30 и 21.00 ч. в неделя автобус с румънска регистрация се е запалил и е изгорял в близост до пернишкото село Студена. Инцидентът се е разиграл в платното на път Е-79 в посока София.

В автобуса е имало само трима души, които не са пострадали.

Виц

- Скъпи, за рождения ден искам нещо, което като натисна педала да вдига 100 за 3 секунди...

- Кантар става ли? 

Сключват договор за линията Студена-София

Според кмета на Перник Росица Янакиева 13 курса ще пътуват по линията Студена-София съвсем скоро.

Повече информация на: http://news.pernik24.bg/252400.html

 

Стрелба по време на пикник край язовира

Инцидентът се разиграл вчера, около 16,00 ч. в с. Рударци, на пътя за бившата резиденция. Две познати компании от по 4-5 човека си правели пикник и най-вероятно под влияние на алкохола се скарали.

По време на скандала 63-годишния Х.К. от с. Студена ударил 25-годишната В.И. от село Рударци и стрелял три пъти с газов пистолет по по нея и по 55-годишен неин съселянин.

10 години затвор за незаконен добив от кариера

Собственик на фирма, добивала незаконно интертни материали в кариерата в с. Студена, беше осъден на 10 години затвор, конфискация на една трета от имуществото и 5000 лв. глоба.

За произвола в транспорта за Студена

Сайтът "За Перник" публикува днес писмото на г-жа Андреева, която както всички нас е пострадала от транспортната фирма обслужваща линиите 18 и 33. Не веднъж съм писала по темата, но явно произвола продължава...  Сега се налага пътниците от кв.

За какво си мечтаят мъжете?

Колко по- хубав би бил света, ако...

Разпространи съдържание