Блог mgivanov

Детския отбор на ФК "Студена" гостува в Радомир

Детския отбор на ФК "Студена" ще гостува на отбора на "Струмска слава" в град Радомир. Срещата е от първенството за деца "А" в Зона КН-ПК и ще се проведе на 25 септември от 9:30 часа на градския стадион в Радомир.

Детския отбор на ФК "Студена" ще участва на турнир в Радомир

Асоциацията на българските футболисти съвместно с ОС на БФС - Перник организират турнир за деца родени 1998 год., който ще се проведе на стадиона в град Радомир. Мачовете ще се изиграят в два поредни дни - 1-ви и 2-ри септември (сряда и четвъртък), като в турнира ще вземе участие детския отбор на ФК "Студена". Останалите участници са отборите на ФК "Енергетик", ФК "Кракра 1919", ФК "Минерал" (Рударци), ФК "Аякс", ФК "Миньор 1919", ФК "Върба" и домакините от ФК "Струмска слава".

Община Перник продава кариера в землището на село Студена

Общинските съветници в Перник дадоха съгласието си за провеждането на публичен търг с тайно наддаване за продажба на два терена, представляващи скали и пясъци. В предложението на общинската администрация за продажба на двата терена частна общинска собственост се посочва, че мярката е в изпълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти общинска собственост за 2010г., приета с решение на ОбС от началото на годината.

Нова катастрофа край село Студена

Пътен инцидент е станал в неделя вечерта на главен път Е-79 край село Студена. Катастрофиралият перничанин, 36-годишният Е.И отказал проба за алкохол, не пожелал и медицинска помощ.

Най-опасната точка в Перник - разклона за село Студена

МВР оповести извънредни мерки по невралгичните пътни отсечки и кръстовища през активния туристически сезон. Пътна полиция публикува списък с 50-те опасни точки, където стават три пъти повече катастрофи от останалите райони в страната.

яз. Студена

Tourist Sites of Bulgaria by Andrey and Dilyana

Откраднати части за пресоващи машини от склад

Кражба с взлом от складово помещение е била извършена в село Студена.

Деянието е станало на 2 юни през деня. По данни на 64-годишния собственик са били откраднати резервни части за пресоващи машини. Щетата е в процес на установяване. Започнато е досъдебно производство. 

Жителите на Студена ще съдят ВиК - Перник

Студенци ще съдят ВиК Перник заради наводнени къщи. Домовете на повече от 10 семейства са запълнени с вода при изпускането на питейния язовир "Студена". Общинта ще подкрепи жителите на Студена, каза кметът на Перник Росица Янакиева.

ФК "Студена" с безапелационна победа срещу отбора на ФК "Маниш"

Отбора на ФК "Студена" надигра по категоричен начин отбора на ФК "Маниш" (кв. Църква) с резултат 4:0. Срещата беше бараж за влизане в Югозападна "В" футболна група и се изигра пред около 200 зрители на стадион "Миньор" в Перник. Още в началните минути футболистите на ФК "Студена" упражниха териториален натиск и пресираха съперниците си по целия терен.

Разпространи съдържание