Будилник на XXII век с втори брой

Клуб "Млад журналист" при Основно Училище "Васил Левски" издаде втори брой на Будилник на XXII век.

Разлистете го онлайн!

Първият брой бе издаден като стенвестник с три публикации ... един брой окачен в училището, втори брой (с различен картон) окачен в Кметство Студена, а третия ... бе онлайн издание - снимка плюс текстовете от стенвестника. От името на създателите на сайта БЛАГОДАРМ на младите журналисти за пълноценния журналистически материал. До днес онлайн броя е прочетен почти 300 пъти и има два коментара! Едно страхотно начало.

Как се роди втория брой? Това ще разкажем на тържеството посветено на 165 годишнината на ОУ Васил Левски, а историята му ще можете да прочетете в брой втори. Вестничето бе щедро подкрепено от Кметството, всички преподаватели и Директорката г-жа Димитрова, Всички деца учещи в училището, няколко бизнесмена, които спомогнаха да бъде отпечатано в тираж от 2000 броя и пълноцветно и студенци, които с трепет разгръщат страниците му - какво по-добро за един журналист труда му да бъде препрочитан и съхраняван като реликва!

Аз лично поднасям поздравленията си към: г-жа Миглена Димитрова, г-жа Елза Любенова, г-н Мартин Иванов и специално на младите журналисти за огромния труд положен от тях, за да може една инициатива на учениците да бъде реализирана.

Боян Йорданов

p.s. Вестничето все още е в процес на разпространение в село Студена, село Кралев дол и кв.Църква. Всеки гост на тържеството по случай 165 годишнината ще получи също бройка и може да поиска и автограф от младите журналисти! Приятно четене!