Детския отбор на ФК "Студена" загуби от ФК "Марек 2007" (Дупница)

Детският отбор на ФК "Студена" записа поражение с 0:5 от отбора на ФК "Марек 2007" (Дупница). Срещата се игра на стадиона в село Студена и започна доста равностойно. Двата отбора създадоха по 1-2 голови положения, които завършиха без гол.Така дойде 15 мин. на мача, в която при една от атаките на гостите от Дупница, те съумяха да отбележат за 0:1. След падането на гола отбора на ФК "Студена" се опита да върне това попадение, но оставиха свободни зони в защита и ФК "Марек 2007" успя да се възползва от една контраатака и да направи резултата 0:2. Малко преди почивката дупничани вкараха и трети гол във вратата пазена от Николай Корчев. След почивката гостите добавиха още 2 гола към сметката си, докато отбора на ФК "Студена" успя да отправи само няколко далечни удара чрез Николай Борисов.

ФК "Студена" - ФК "Марек 2007" 0:5

Е. Шестаков (ж.к.)

Състав: Николай Корчев, Емил Шестаков (к), Петър Карадачки, Лъчезар Михайлов, Красимир Каназиров, Александър Олюшков, Николай Борисов, Васил Пилищарски, Валентин Чифлиджанов, Мартин Радославов, Полина Ръсина (Илиян Тодоров, Пламен Кирилов, Диана Серафимова, Симеон Христов)


В следващата среща ФК "Студена" гостува на отбора на ФК "Кракра 1919" (Перник) в отложена среща от 1-вия кръг на Пролетния полусезон. Двубоя ще се проведе на 7 април (сряда) от 10:30 на стадиона в кв. Димова махала