Блог kopcheto

Обраха жител на Студена

Кражба на машини и инструменти е извършена в пернишкото село Студена. Взломът е извършен в сряда през нощта. Неизвестните засега апаши разбили гаражна врата и успели да се вмъкнат в имота на 42-годишен местен жител.

Фейсбук събра футболни фенове на мирен протест в Перник

Фейсбук събра футболни фенове на мирен протест заради случващото се в Катуница през последните дни и в Перник днес. Около 19 часа пред пощата на централния градски площад дойдоха стотина почитатели на различни отбори. Най-многобройни бяха ултрасите на „чуковете”, но

На 25ти и 26ти кариерата в Студена и Асфалтовата база ще са с прекъсвания в електрозахранването

Планувани прекъсвания на електрозахранването в Студена:

На 24.01.2011 г. /09.00-16.00 ч./ - с. Кралев дол.

Честит Рожден ден на ...

.. С пожелания за много здраве, Щастие, Любов, Късмет, прекрасни мигове, творчески и професионални успехи, много усмивки, много убавини, желаем на

Спешно имаме нужда от помощ!!!

От мое име, от името на целия колектив на ОУ "Васил Левски" с. Студена и от името на всички настоящи ученици се обръщам към всички мои съученици и всички бивши възпитаници на училището с молба спешно да помогнем на Ивета Ивайлова, която се нуждае от спешна очна операция в Италия. Нека всеки който получи това писмо да го предаде на свои познати и всички да помогнем.

Голямата награда за най-хубава снимка от първия учебен ден

Никой не взе голямата награда за най-хубава снимка от първия учебен ден в село Студена. Може би очакванията, за големите медии и още по-големи гости, които не дойдоха, е осуетило качването на снимки. А дали все пак някой не е снимал? Очакваме снимки!

Днес да почерпи ... Роси! Честит рожден ден!

Роси, с най-искрени пожелания за крепко здраве, чаровна усмивка, успехи и много, много щастие! Честит 23ти рожден ден! :-)

Колоездач-ветеран от Студена участва във велоразходка в Перник

Щафетата на младите предаде 72-годишният колоездач-ветеран Асен Рибарски от село Студена. Като ученик в гимназията той пътувал всеки ден от Студена до Перник без значение какво е времето, за да ходи на училище в гимназията. После станал добър състезател и стигнал до титли.

Традиционен черковен събор – курбан в село Студена

12.30 ч. параклис „Св. Илия” с. Студена Традиционен черковен събор – курбан 21.07./сряда/ 14.00 ч.

Разпространи съдържание